Vereniging

ONI biedt op dit moment alleen recreatief gymen en turnen aan. De lessen worden gegeven in de Hofland sporthal in Montfoort door geschoolde leiding. We hebben de volgende onderdelen:

  • Ouder en kind gym
  • Kleutergymnastiek
  • Gymnastiek / Turnen

Wil je meer Informatie over de lessen neem dan contact op via het contact formulier. Nieuwe leden kunnen altijd twee proeflessen volgen.

Naast de reguliere lessen worden er door ons diverse nevenactiviteiten voor jong en oud georganiseerd.

Op onze website vind je alle belangrijke informatie en de laatste nieuwtjes. We hebben ook een Facebook pagina, https://www.facebook.com/onimontfoort, waar het laatste nieuws op staat. Informatie over veranderingen in de lessen, vakanties en andere praktische zaken worden gecommuniceerd via e-mail door de leiding.

Ouder en kind gym

Tijdens deze lessen begeleid u uw peuter in de ontwikkeling van samenspel, motorische vaardigheden, springen en ontdekken. Onder begeleiding van onze trainster en assistenten komen al deze onderdelen aan bod.

Vanaf het moment dat uw kind kan lopen tot hij of zij drie jaar is kunt u op een speelse manier samen aan de slag.


Kleutergym

Is uw kind ook zo’n stuiterbal? Met behulp van trampolines, wandrekken, bewegingsbanen en vele andere toestellen kunnen zij zich lekker uitleven bij de kleutergym. Spelenderwijs worden allerlei oefeningen en spelletjes gedaan waardoor lichamelijke, cognitieve en sociaal- emotionele ontwikkeling worden gestimuleerd. Tot hun zesde levensjaar doorlopen de kids verschillende kleutergroepen. De lessen duren 45 minuten.

Is uw kind drie jaar en zindelijk? Kom bij de kleutergym!


Recreatiegym

Jongens

Houdt uw kind van spannende uitdagingen in de gymzaal? Op zijn kop staan, zwaaien aan de rekstok, klimmen in de touwen en spelen op vele andere toestellen dan is de gym zeker iets voor hem! Spelenderwijs worden er oefeningen en krachtspelletjes gedaan.

Is uw zoon zes jaar of ouder, heeft het zin om één uur per week te gymmen, kom bij de jongensgym!

Meisjes

Wordt uw bed ook vaak gebruikt als trampoline en staat uw dochter de hele dag ondersteboven? Balanceren op de balk, zwaaien aan de rekstok en radslagen maken, bij ONI kan het allemaal. Spelenderwijs worden er op verschillende toestellen oefeningen gedaan. Is uw dochter zes jaar of ouder en heeft het zin om één uur te gymmen? Kom bij de meisjesgym!


Selectie

Het seizoen 2020-2021 heeft ONI geen selectie. We gaan in de toekomst proberen weer een selectie op te starten. Ondertussen zijn we op de donderdag gestart met een talenten groep waarbij op uitnodiging meer uitdaging wordt geboden dan in de reguliere lessen. Via de website en andere media houden we iedereen op de hoogte.