banner website

Verenigingsdag ONI groot succes

 

Vandaag was het tijd voor de jaarlijkse seizoensafsluiting: de verenigingsdag. Meisjes 1, 2, 3 en plus waren samen met de jongens van de partij. Op vier toestellen lieten de kinderen zien wat ze het afgelopen seizoen geleerd hebben en hoe goed ze dat kunnen. Iedereen heeft ontzettend zijn best gedaan, het was leuk om naar te kijken. De jury heeft alle oefeningen beoordeeld en terwijl we wachten op de uitslag gaf meisjes plus nog een mooie demonstratie op de mat, sprong en de tumblingbaan. Op de volle tribune genoten alle ouders en andere belangstellenden van alle prestaties.

De juryleden, trainsters en assistenten die vandaag geholpen hebben werden nog even in de bloemetjes gezet. Deze bloemen werden gratis verzorgt door bloemen boetiek Voorhout uit Montfoort.

Bij de prijsuitreiking kreeg iedereen dit jaar een medaille en een oorkonde met de behaalde punten. De nummers 1, 2 en 3 mochten plaatsnemen op het erepodium en zijn voor een jaar de clubkampioenen. ¬†Op facebook zullen we een foto album aanmaken met de filmpjes en foto’s die we gemaakt hebben vandaag.

We wensen iedereen nog een fijne laatste les deze week en we zien jullie weer na de vakantie.

Volg en like ons ook op Social Media:
Facebook
Facebook